fredag 26. februar 2010

Firkantet heklet duk


Det er et veldig enkelt mønster på denne duken, men jeg synes likevel mønsteret er fint og det har vært en av mine favoritter i mange år.
Jeg har heklet flere av disse dukene i forskjellige størrelser, både firkantede, store og små, og avlange løpere.Nærbilde, duken måler ca 80 x 80 cm

Jeg har blant annet strikket kjøkkensett bestående av en stor duk, to små og en løper både til min mor og til min bror - begge i den mørkeste av de to blåfargene som er vist her9 kommentarer:

 1. Virkelig lekker duk, jeg synes det er så eksklusivt med håndlagde, heklede duker, også så utrolig vakkert. Jeg har aldri hatt tålmodigheten til å hekle duk, men får veldig lyst, når jeg ser din.

  SvarSlett
 2. Er veldig glad i hekla ting jeg også.Har en stor duk som ligger på vent.Den er 8 kanta og det er engler i alle kantene.Gleder meg til jeg blir venn med kroken igjen.
  Det veksler på her hos meg.

  SvarSlett
 3. Nydelig duk. Får ikke til å svinge heklekroen jeg, må nok få meg et kurs.

  SvarSlett
 4. Flott duk, har hekledilla selv for tiden og denne var virkelig inspirerende.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 5. Går litt raskere med luer enn de fine hekletingene du har lagd her, ja! Det er inspirerende med vakker enkel - til tross for mye arbeid - pene duker. Det skal jeg sannelig gjøre i løpet av året jeg også! Hyggelig å besøke bloggen din. Mye fint. Kopierer ideen med Føn til kluter jeg. Hørtes bra ut!

  SvarSlett
 6. Heisann Ruby!
  Så masse fint du lager!! Fikk tips av Inger om at du hadde blog, og da måtte jeg jo kikke vet du :-) Blir kjekt å se deg tilbake på jobb snart, selv om det ikke ser ut som om du har problemer med å få tiden til å gå :-D

  Klem Tove

  SvarSlett
 7. Har du oppskrift på denne flotte duken du vil dele? :)

  SvarSlett