søndag 25. mai 2008

Gammeldags hals og pulsvarmere


Jeg fant oppskrift på denne søte halsen på mimouna`s blogg på hobbyboden. Det er en stund siden jeg fant mønsteret, men nå har jeg i allefall endelig fått strikket den. Pulsvarmerene har jeg "diktet" selv.

5 kommentarer:

 1. Så lekkert sett! Hyggelig blogg. Ha en strålende søndagskveld.

  SvarSlett
 2. Herlig hals. Send meg gjerne mønsteret på mail. Vesla her i huset trenger noe slikt til høsten slik at det blir litt mer "in" og bruke hals :-)

  SvarSlett
 3. Hei! Hjelpe meg så mange luer du strikker til prosjektet vårt, gleder meg til å se dem på ordentlig. Koselig blogg du har, og den halsen var kjempefin. Ha en flott uke. Linker til deg nå.

  Klem, Irene

  SvarSlett
 4. Gøy å se halsen du har strikket, og pulsvarmerne ble jo flott tilbehør. Er helt imponert over alle luene du har laget til kreftsaken.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselig hilsen /kommentar i bloggen min, men du må skrive navnet ditt slik at det letter å se hvem du er, men du linker jo til bloggen din så da er det jo greit likevel. herlig blogg med mye fint du har du og! Den halsen er jo bare et syyyyn! Ligger den oppskriften ute på nett kanskje? Har du i tilfellet en link til den? Men da må du kooose dge og ha en herlig kveld! Klem og kos fra Vibbedille

  SvarSlett